Eurocept Groep is een zorgonderneming, gevestigd in Ankeveen (N-H), vlakbij Amsterdam. Het is haar missie om de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Eurocept, opgericht in 2001, is een voorloper in het leveren van maatwerk op het gebied van ziekenhuisverplaatste zorg. Door de expertise van het farmaceutische bedrijf (Eurocept Pharmaceuticals) te combineren met die van het Homecare bedrijf (Eurocept Homecare) is de groep in staat haar missie te vervullen.

Eurocept Pharmaceuticals (de geneesmiddelentak van de Eurocept Groep) houdt zich bezig met de ontwikkeling, registratie, farmacovigilantie, marketing en verkoop van geneesmiddelen. Eurocept Pharmaceuticals beschikt over eigen geneesmiddelen die worden verkocht in Europa en de rest van de wereld, alsook geneesmiddelen in licentie die worden verkocht in de Benelux. Tenslotte verricht Eurocept Pharmaceuticals diensten op het vlak van farmacovigilantie, distributie en ziekenhuis account management voor andere farmaceutische bedrijven.

Door een unieke combinatie van medische thuiszorg, gekwalificeerde zorgprofessionals (Homecare), beschikbaarheid en kennis van geneesmiddelen (Pharmaceuticals) levert Eurocept een hoge kwaliteit zorg aan mensen thuis. Dankzij de beveiligde digitale omgeving PlazaConnect®, waarin behandelaars aanvragen kunnen doen, gegevens kunnen invoeren en raadplegen en resultaten kunnen analyseren, blijven communicatielijnen kort en worden onze klanten snel en goed geholpen.

Bij de Eurocept Groep werken ruim 400 professionals die in 2016 een omzet haalden van meer dan €400 miljoen euro.

Kernwaarden

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Klantgedreven 2

Klantgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij flexibel op, ben ik service verlenend en blijf ik positief verrassen.

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Oplossingsgericht 2

Oplossingsgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik proactief, innoverend, voeg ik waarde toe, denk ik buiten kaders en daarbij is mijn startpunt altijd de verwachting van de klant.

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Kwaliteitsgericht 2 1

Kwaliteitsgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij professioneel op, zijn mijn richtlijnen transparant en mijn resultaten meetbaar/ toetsbaar. Ik neem verantwoordelijkheid en blijf ik mijzelf continu verbeteren.

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Resultaatgericht 2

Resultaatgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik ondernemend, boek ik resultaat voor de klant én voor Eurocept, werk ik doelgericht, streef onze missie na en ben ik gericht op de lange termijn.

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Verbindend 2

Verbindend

Als medewerker van Eurocept zoek ik de samenwerking op, sta ik open voor de ander en heb daar oog voor. Ik vier successen maar deel ook verdriet. Ik ben mij bewust van de organisatie en zet de eerste stap.

Eurocept Pharmaceuticals eurocept pharmaceuticals Eurocept Pharmaceuticals Erkenning gevend 2

Erkenning gevend

Als medewerker van Eurocept zijn bevestiging en waardering voor mij vanzelfsprekend. Ik geef energie en flexibiliteit. Ik stel mij kwetsbaar op, geef openheid van zaken en ik zet collega’s/ mijn medewerkers in hun kracht.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!